Olimpisme

La selecció masculina de 3x3, eliminada

Dues noves derrotes condemnen els andorrans i el combinat femení reprèn avui la competició

La selecció masculina de 3x3, eliminadaFAB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció masculina de bàsquet 3x3 va patir ahir dues derrotes que van abocar a l’eliminació dels andorrans als Jocs Europeus de Minsk. Després de la derrota inicial de divendres contra Sèrbia, les dues ensopegades davant de Romania i Polònia van precipitar l’adéu de l’equip nacional format per Oriol Fernández, Hugo Schneider, Cinto Gabriel i Alexis Bartolomé. La jornada, però, va tenir un punt agredolç ja que els andorrans van competir al màxim contra Romania i van estar molt a prop d’endur-se la victòria, ja que van perdre 21-19. Set punts d’Hugo Schneider, màxim anotador del partit, i una acció de dos punts que no va entrar del mateix Hugo, que podia haver avançat els andorrans a falta de 45 segons, van esdevenir dos dels aspectes clau. Després d’un enfrontament absolutament igualat, els romanesos van aconseguir la cistella definitiva a falta de 32 segons. El cop definitiu es va patir més tard amb la derrota contra Polònia per 12-21. Maciej Adamkiewicz van resultar letal amb 8 punts. Tot i competir els tres partits i quedar-se ben a prop a la jornada d’ahir, els nois marxen de Minsk sense conèixer la victòria.

Avui és el torn de les noies. L’equip femení format per la banderera Alba Pla, Cristina Andrés, Cláudia Brunet i Anna Mañà s’enfrontarà a Holanda, a les 16.25 h, i a Suïssa a les 17.50 h, amb la il·lusió de poder aconseguir la primera victòria per a la delegació. En la primera jornada, les andorranes van caure davant de la selecció francesa per 20-9.

EL JUDO I EL CICLISME ENTREN EN ACCIÓ

Més enllà de la selecció femenina de bàsquet 3x3, que ja va jugar divendres el seu primer partit, avui s’estrenaran dos membres més de la delegació andorrana, Fabian Ramos i Samu Ponce. Ramos disputa la competició de judo en la categoria de menys de 73 quilos, i obrirà el foc a partir de les 10.30 hores amb la disputa de la ronda de 1/64 de final. El sorteig va deparar que el seu rival en aquesta fase sigui el romanès Alexandru Raicu. En cas de vèncer es veuria les cares amb el montenegrí Nikola Gardasevic a la segona eliminatòria. Demà també s’estrenarà Samu Ponce, que participarà a la cursa de ciclisme en ruta a partir de les 12.00 hores. Els corredors hauran de fer un total de 12 voltes al circuit que hi haurà pels principals carrers de Minsk fins a completar un total de 180 quilòmetres. A més, demà s’estrena Esther Barrugués en tir de precissió, i l’últim tricolor a competir serà Silvio Moreira en Karate el proper cap de setmana.

tracking