Curses de muntanya

Els germans Marc i Òscar Casal s'imposen en la primera etapa

Dominen la prova amb més de 4 minuts respecte al segon classificat

Els germans Marc i Òscar Casal s'imposen en la primera etapaLA SPORTIVA

Els germans Marc i Òscar Casal van resultar guanyadors de l’etapa inaugural de La Sportiva Andorra Trail que ahir va sortir des del centre d’Escaldes-Engordany i va arribar a Sant Julià de Lòria. La prova, que celebra la seva primera edició, compta amb 76 corredors repartits en 38 equips. En una etapa de 29 quilòmetres i 2500 metres de desnivell positiu, els Casal van dominar des de ben principi i ja a l’alçada de la font de la Closa van començar a aconseguir les primeres diferències.

Amb un temps de 3h 39’ 09”, els Casal van ser el primer equip a passar per la línia d’arribada, a Sant Julià de Lòria, amb un avantatge de més de 4 minuts respecte a l’equip segon classificat, el Polaines Team, format pels residents Guillem Campeny i Martí Lázaro, que van aturar el crono amb un temps de 3h 43’ 21”. El podi masculí el va completar la parella formada per Toni Bes i David Coma, de l’Esports Nabes-Club Running Girona, amb un crono de 4h 19’ 31”. La millor parella femenina va ser la formada per Sandra Castellanas i Imma Parrilla amb 4h 59’ 42”. Avui, segona i definitiva etapa de la prova: 33 quilòmetres, 2.000 metres de desnivell i arribada a Escaldes.