Jeremy Senglin, al caure

El MoraBanc té pràcticament lligat el base nord-americà per reforçar la línia exterior

Jeremy Senglin, al caureFIBA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra segueix treballant en la confecció de la plantilla de cara a la propera temporada i ja té pràcticament tancat un acord amb el base nord-americà Jeremy Senglin (24 anys, 1,88 metres). L’acord entre club i jugador encara no és total al cent per cent, però està força avançat i la setmana vinent s’acabarà de rubricar. Aquesta temporada ha jugat al Nanterre francès, on ha fet una mitjana de 13,5 punts i 3,3 assistències a la competició domèstica, i 13,4 punts i 3,4 rebots a la Champions League, on l’equip gal va caure eliminat als quarts de final contra la Virtus de Bolonya.

Senglin és un base experimentat tot i la seva joventut, i la del MoraBanc seria la seva tercera experiència europea després de fer el salt al continent a les files de l’MHP Riesen Ludwigsburg de la lliga alemanya. Abans, havia jugat quatre temporades a la lliga universitària dels Estats Units a les files de la Universitat de Weber State, on va millorar any rere any fins acabar l’última temporada (2016-2017) amb uns números de 21,1 punts, 3,9 rebots i 2,8 assistències de mitjana per partit, unes xifres que certifiquen la seva qualitat de jugador anotador.

REVOLUCIÓ TOTAL A L’EQUIP

A hores d’ara, el MoraBanc Andorra té només quatre jugadors amb contracte vigent de cara a la temporada que ve, Guille Colom, David Jelínek, Moussa Diagne i Michele Vitali, però ni tan sols es pot assegurar al cent per cent que aquests quatre segueixin la temporada vinent a l’entitat tricolor. Tot i que sembla haver-se refredat durant les últimes jornades, és de sobres conegut l’interès de l’Unicaja per fitxar Diagne, i tampoc està gens clara la continuïtat de Vitali. En el capítol d’arribades, l’aler-pivot de l’Obradoiro Nacho Llovet serà el primer a arribar, tot i que té contracte vigent amb el conjunt gallec. A més, el club també està interessat en el base nord-americà Clevin Hannah.

De totes maneres, la confecció final de la plantilla no es podrà aclarir més fins que el MoraBanc Andorra sàpiga si disputarà o no la propera edició de la Eurocup. Després de descartar la possibilitat de disputar la Champions League, l’entitat està a l’espera de saber si rep una invitació per la segona competició continental de cara a la propera temporada. Amb Unicaja i Penya ja classificats, els tricolors i el Gran Canària lluiten per aquesta wild-card, tot i que no es descarta que finalment tots dos clubs acabin l’any que ve jugant l’Eurocup.

L'UCAM S'INTERESSA EN RAFA LUZ I EL CLUB L'INSCRIURÀ AL DRET DE TEMPTEIG

Rafa Luz podria deixar el MoraBanc Andorra camí de l’UCAM de Múrcia, ja que mitjans murcians confirmen que l’equip de Sito Alonso vol obtenir els serveis del base hispanobrasiler de cara a la temporada vinent. Luz i Alonso es coneixen bé, ja que tots dos van coincidir a les files del Baskonia durant la temporada 2016-2017. El MoraBanc havia manifestat la voluntat que el base seguís lligat al projecte tricolor, i va presentar-li una oferta de renovació que Luz va acabar rebutjant. Tot i això, el club té previst incloure’l al dret de tempteig que arrencarà a principis de juliol, i que suposaria que si el MoraBanc iguala l’oferta que tingui el jugador d’un altre club, Luz seguiria vestint la samarreta tricolor de cara a la propera temporada. Rafa Luz va arribar al MoraBanc després d’un període d’inactivitat a causa d’una lesió, però ha acabat sent un dels homes importants de l’equip al tram final de la temporada, tot i mantenir-se a l’ombra d’Andrew Albicy. El jugador hispanobrasiler ha acabat el curs amb un total de 34 partits de Lliga Endesa disputats (tots els de la temporada) i amb una mitjana de 18 minuts, 5 punts, 3 rebots, 2 assistències i 7 crèdits de valoració per partit. A Europa, Rafa Luz va participar a gairebé tots els partits de l’equip (un total de 20 de 21), amb 18 minuts, 4,3 punts, 2,4 rebots, 3 assistències i 6 de valoració de mitjana.

tracking