Homenatge a la base a la Festa del federatFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Federació Andorrana de Futbol celebrarà dimecres vinent a la tarda la Festa del federat en el marc del 25è aniversari de l’entitat, en una jornada que servirà per homenatjar la base, amb unes 1.500 llicències. La celebració es farà al centre d’entrenament FAF de la Borda Mateu i hi haurà un circuit d’habilitats amb sis zones, i d’altres activitats perquè els joves futbolistes puguin gaudir de la tarda.

Segons va explicar el directiu de la Federació Andorrana de Futbol, Manolo Jiménez, “volem fer un homenatge a tota la base, on tenim uns 1.500 federats, i volem que sigui un dia especial per als nens que després en el futur jugaran a la lliga o a la selecció nacional”. De la seva banda, el directiu Pere Babot va manifestar que “no volem que sigui res competitiu, sinó que els nens i nenes que vinguin s’ho passin bé i gaudeixin”. A més, preguntat sobre si la festa es podria repetir en el futur, va dir que “depèn del resultat, però si responen bé hi estem disposats”.

D’altra banda, ahir es va fer la primera festa escolar de la Federació Andorrana de Futbol a la Borda Mateu, a la qual van participar uns 200 nens i nenes del país. Els assistents van rebre material de la FAF i van gaudir d’una jornada jugant a futbol en un acte que va comptar, entre d’altres, amb el seleccionador, Koldo Álvarez de Eulate.

tracking