Olimpisme

Alba Pla serà la banderera dels Jocs Europeus de Minsk

Ja ho va ser al Mundial de la Xina, però ara ho considera “especial”

Alba Pla serà la banderera dels Jocs Europeus de Minsk

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alba Pla encapçalarà la cerimònia d'inauguració dels Jocs Europeus de Minsk. L’andorrana serà la banderera del Principat divendres. “És un orgull poder representar el meu país, soc una persona patriota i portar la bandera és un honor”, destaca la jugadora de bàsquet 3x3. Aquesta serà la segona vegada que ho faci, ja que, com ella mateixa explica, “ja la vaig portar al Mundial de la Xina amb l’Oriol Fernández, però el fet que siguin uns Jocs ho fa encara més especial”.

En un plànol més esportiu, no té clar quin futur vol i de les seves paraules es desprèn que aquesta podria ser l’última aparició internacional: “Per a mi és un premi, una recompensa. És la cirereta del pastís i una gran cloenda al meu recorregut, tot i que encara no ho tinc del tot clar, seria una gran manera d’acabar.”

Les seleccions de bàsquet 3x3 debutaran el mateix divendres. Primer serà el torn del combinat masculí, que formen Oriol Fernández, Toi Gabriel, Alexis i Hugo Bartolomé. S’enfrontaran a Sèrbia a partir de les 14.50 hores.

L’equip femení, de la seva banda, s’estrenarà davant França una hora més tard. A més de Pla, Anna Mañà, Cristina Andrés i Clàudia Brunet defensaran Andorra.

tracking