Rugbi A 7

Una gran selecció femenina finalitza cinquena a Zagreb

Les noies de Marc Abelló superen Croàcia i acaben el campionat en una lloable posició

Una gran selecció femenina finalitza cinquena a ZagrebFederació Andorrana Rugbi

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció de rugbi a 7 va facturar amb una lloable cinquena posició la seva participació en el Campionat d’Europa B de la modalitat que es va disputar a Zagreb. En el partit pel 5è i 6è lloc, davant les amfitriones, Croàcia, les noies de Marc Abelló van repetir triomf, aquesta vegada per 0-21, i van aconseguir una meritòria i celebrada cinquena plaça. “Ha fet molta calor i l’actitud de les jugadores ha estat excepcional. Als darrers partits del campionat l’aspecte mental és més important que el físic i amb el marcador ho hem constatat”, va comentar el seleccionador al Diari.

Després de signar una immaculada primera fase, amb victòries davant Croàcia, Bulgària i Luxemburg, la selecció nacional de rugbi de set afrontava ahir la segona fase amb totes les garanties. Una derrota davant Àustria, l’única que van patir les tricolors (0-5), va deixar fora la selecció de la lluita pel podi. Abelló va comentar que “vam perdre d’una marca i és una llàstima. Vam tenir el control del partit, vam gaudir d’un parell d’opcions per matar el partit. Ens va faltar certa fluïdesa però, un cop vam païr la derrota, la vam esborrar del nostre cap”.

La selecció ho va demostrar, ja que després de l’ensopegada davant Àustria, van guanyar Malta per 0-17 i van superar les amfitriones per 0-21 en dos molt bons partits. Abelló no va poder amagar el seu orgull. “Hem assolit el que era el nostre objectiu principal, acabar a la part alta de la classificació”. El seleccionador va destacar, a més, que les noies “han afrontat tots els partits, del darrer a l’últim, amb una actitud admirable, s’han deixat la pell al camp i hem posat en pràctica tot el que hem estat treballant aquest dies. És molt lloable per part seva i estic molt content, sincerament”.

tracking