Motociclisme

Xavi Cardelús millora el seu registre a la primera jornada d'entrenaments a Montmeló

Xavi Cardelús millora el seu registre a la primera jornada d'entrenaments a MontmelóAngel Nieto Team

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La primera jornada d’entrenaments del Gran Premi de Catalunya va significar un petit pas endavant per a Xavi Cardelús malgrat que, finalment, KTM no ha incorporat les millores que, en un primer moment, s’havia anunciat que podia fer a les seves motos. Tot fa pensar que els canvis encara es faran esperar perquè la marca austríaca treballa en un xassís que podria ser molt diferent als que els seus pilots estan fent servir actualment. Malgrat aquesta circumstància, l’andorrà va aconseguir acostar-se als seus rivals treballant intensament amb els tècnics del seu equip tot i les limitacions de la moto.

A la sessió matinal la volta ràpidava ser de 1’47’’830 i a la tarda, Cardelús va ser un dels 17 pilots que van millorar els seus registres matinals i amb un 1’47’’632, es va situar a 2’8 segons de la millor volta de la categoria a l’FP2.

El pilot andorrà va explicar que “el balanç d’aquest primer dia d’entrenaments ens fa estar moderadament contents perquè, malgrat que no hem tingut cap millora a la moto per part de KTM i que sembla que arribaran més endavant, sí que he pogut estar més a prop dels meus rivals”. Cardelús creu que “el fet d’haver-me situat a 2’8 del millor registre de la categoria a la sessió de la tarda, així ho demostra”. El pilot de l’Ángel Nieto Team va afegir que “tots estem treballant tant com podem i posant-ho tot de la nostra part perquè aquest és l’únic camí possible per redreçar la situació. Hem fet una bona feina”. Avui es disputen els tercers entrenaments lliures i la sessió classificatòria de la categoria de Moto2 començarà a les 15.05 hores.

tracking