La renúncia del Tecnyconta Saragossa apropa el MoraBanc a l'Eurocup

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Tecnyconta Saragossa ha renunciat a la seva plaça per disputar l’Eurocup i jugarà la Champions. Aquest fet afavoreix altres equips que opositen per una plaça continental, com és el cas del MoraBanc Andorra. El president de l’entitat aragonesa, Reynaldo Benito, va anunciar que no disputarien l’Eurolliga, plaça que van guanyar a la pista, i que anirien “per a totes” a la Basketball Champions League.

Etiquetes:

Tot i que la decisió final depèn exclusivament dels organitzadors de la competició, el MoraBanc veu com s’obre una nova possibilitat de disputar competició europea. De moment, només Unicaja i Joventut tenen confirmada la presència a l’Eurocup i sembla que l’equip andorrà i el Gran Canària aspiren a la tercera plaça d’equips de Lliga ACB.

D’altra banda, el MoraBanc Andorra va anunciar ahir la renovació de l’acord de patrocini amb el grup Pyrénées per dos anys més. Amb aquesta ampliació arribarà als set anys com a patrocinador oficial del club.

Finalment, Andrew Albicy ha entrat a la llista de 15 preconvocats per França per jugar el Mundial de la Xina. La selecció de Vincent Collet inicia la concentració el 27 de juliol.

tracking