Sortejos benèvols

El Vall Banc Santa Coloma evita l’amfitrió a les semifinals de la ronda preliminar de la Champions i jugarà contra el Tre Penne

Sortejos benèvols

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La seu de la UEFA a Nyon va acollir ahir els sortejos de les rondes preliminars de la Lliga de Campions i de l’Europa League, i els equips de casa van tenir un sorteig força positiu, i més veient els rivals que podrien haver tocat. A la Champions, el rival del Vall Banc Santa Coloma a les semifinals de la ronda preliminar serà el Tre Penne de San Marino, mentre que a la segona competició continental, la UE Sant Julià jugarà contra l’Europa de Gibraltar i la UE Engordany contra la Fiorita de San Marino.

La Champions League tindrà un format de final de quatre per la ronda preliminar per segon any, i aquest 2019 aquesta fase se celebrarà a Pristina, capital de Kosovo. És per això que des del Vall Banc Santa Coloma fan una valoració positiva del sorteig, ja que els de Marc Rodríguez eren caps de sèrie i podien enfrontar-se al Feronikeli, del país amfitrió, o al Tre Penne de San Marino. La directora general del club, Annabel Llevot, va explicar al Diari que “qualsevol conjunt que ha gua­-nyat la seva lliga és un equip fort, però ens agradava la idea de jugar contra un equip de San Marino perquè mai no ho hem fet”. A més, va afegir que “la nostra idea és guanyar el partit i ser a la final d’aquesta ronda, sabem que serà un rival complicat, però sobretot estem contents perquè hem evitat l’equip local”.

El conjunt colomenc espera tancar encara un parell de fitxatges més provinents d’altres clubs de la lliga nacional abans de la final de quatre, que se celebrarà els dies 25 i 28 d’aquest mes a l’estadi Fadil Vokrri de la capital kosovar.

Els clubs del país també van tenir un bon sorteig a l’Europa League, ja que ni el Sant Julià ni l’Engordany eren caps de sèrie i van poder evitar els rivals més forts del bombo, els representants de Luxemburg, les Illes Fèroe o Irlanda del Nord.

El primer dels equips del país a sortir al sorteig va ser la UE Engordany, que es veurà les cares amb la Fiorita de San Marino, amb el partit d’anada a domicili el 27 de juny i la tornada una setmana després (4 de juliol) al país. Sobre el rival, Pepe Mengual va manifestar que “és un rival bo per competir, tot i que és dels equips més premiats de San Marino i serà més difícil que el Folgore”, i va afegir que “veient els rivals que podíem tenir, hem tingut sort, però segur que serà complicat”.

Per últim, el Sant Julià jugarà contra l’Europa de Gibraltar amb l’anada al Principat i la tornada al penyal. El tècnic, Emiliano González, va destacar que “l’any passat van jugar Champions i segur que es reforçaran per a aquesta eliminatòria amb jugadors de la zona com Ceuta o Melilla”, i va refermar que “serà una eliminatòria molt competida, però nosaltres intentarem passar de ronda”.

tracking