Vall Banc, Sant Julià i Engordany coneixeran avui els rival europeus

Vall Banc, Sant Julià i Engordany coneixeran avui els rival europeusVALL BANC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

No fa ni 15 dies el Liverpool va proclamar-se campió de la Champions League a l’estadi Wanda Metropolitano de Madrid, i avui ja arrenca una nova edició de la Lliga de Campions amb la celebració del sorteig de la fase preliminar en què participarà el Vall Banc Santa Coloma com a campió de la Lliga Multisegur Assegurances.

El conjunt del Principat serà un dels dos caps de sèrie del sorteig (juntament amb el Lincoln Red Imps de Gibraltar) en el segon any d’aquest nou format amb una primera prèvia amb final a quatre, i el seu rival serà o el Tre Penne de San Marino, o el Feronikeli de Kosovo, país on se celebrarà aquesta primera ronda preliminar. En cas de guanyar el seu rival de les semifinals, haurà de superar el vencedor de l’altra semifinal per poder seguir endavant a la Champions, en cas contrari, passarà a disputar la segona competició europea, l’Europa League.

Precisament l’Europa League també viurà avui el sorteig de la fase preliminar amb l’UE Sant Julià i l’UE Engordany com a representants del país. En aquest cas es disputa una eliminatòria d’anada i tornada, i com que els dos clubs del país no són caps de sèrie, disputaran els duels de tornada fora de casa la setmana del 4 de juliol. Una setmana abans, jugaran a casa.

tracking