El Vall Banc s'enfrontarà al Tre Penne de San Marino a la preliminar de la Lliga de Campions

L'equip andorrà disputa les semifinals el 25 de juny i si arriba a la final jugarà contra el Feronikeli kosovoar o el Lincoln Red Imps el 28 de juny

El Vall Banc s'enfrontarà al Tre Penne de San Marino a la preliminar de la Lliga de Campions

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La seu de la UEFA a Nyon ha acollit aquest migdia el sorteig de la fase preliminar de la Lliga de Campions, amb el Vall Banc Santa Coloma com a representant andorrà. El conjunt de Marc Rodríguez s'enfrontarà al Tre Penne de San Marino el 25 de juny a les semifinals d'aquesta primera ronda que disputen els campions de les quatre lligues amb pitjor coeficient d'Europa. En cas de vèncer, a la final d'aquesta fase preliminar del 28 de juny es veurà les cares amb el Feronikeli de Kosovo (país amfitrió enguany d'aquesta ronda) o al Lincoln Red Imps de Gibraltar. El vencedor d'aquesta ronda accedirà a la primera prèvia de la Lliga de Campions, mentre que els altres tres passaran a disputar l'Europa League.

Pel que fa al sorteig de la ronda preliminar de l'Europa League, l'UE Engordany s'enfrontarà a La Fiorita de San Marino (amb la tornada al Principat), mentre que l'UE Sant Julià jugarà contra l'Europa de Gibraltar (amb la tornada a fora). Els partits d'anada d'aquestes eliminatòries seran el 27 de juny i els de tornada seran el 4 de juliol.

tracking