Automobilisme

Vinyes i Mercader guanyen en N5 i són tercers absoluts

El pilot andorrà i el seu copilot van fer-ho al Ral·li d’Ourense, després de superar una meteorologia adversa

Vinyes i Mercader guanyen en N5 i són tercers absolutsFOTOESPORT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Vinyes i el seu copilot, Jordi Mercader van tornar a ser els millors en la categoria N5 del Ral·li d’Ourense, que es va disputar dissabte. Amb la victòria, l’andorrà i el català, repeteixen el triomf que van aconseguir la temporada passada i que, enguany, els va valer per ser tercers de la classificació general absoluta. La prova era puntuable per al Campionat d’Espanya de Ral·lis d’Asfalt.

Un dels principals impediments als quals van haver de fer front els de l’equip Suzuki, va ser la meteorologia, que degut a les pluges va dificultar el pilotatge en diversos trams del traçat. Tot i això, Vinyes i mercader es van mostrar molt regulars durant tot el cap de setmana, al volant del Suzuki Swift. “Ha estat un ral·li molt dur, hi ha hagut moments, sobretot durant el divendres, en què la climatologia ens ha complicat molt la prova”, reconeixia Joan Vinyes un cop acabada la seva participació a Ourense.

En categoria N5, el podi el van completar les parelles formades per Pardo i Pérez, també de l’equip Suzuki, i Tames i Suárez, que conduïen un Ford Fiesta R5 i van arribar a més de quatre minuts de Vinyes i Mercader. “Al final tot ha sortit bé, estic molt satisfet pel resultat” admetia l’andorrà, que no va voler deixar de banda la feina de l’escuderia per què corre: “estic molt agraït a l’equip per l’esforç realitzat. Esperem seguir en la mateixa línia”.

El CERA seguirà a Galícia, ja que els dies 21 i 22 de juny, es correrà a Pontevedra.

tracking