Andorra acaba tretzena, amb dos victòries l'últim dia

Andorra acaba tretzena, amb dos victòries l'últim diaARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La selecció andorrana de rugbi a 7 va acabar tretzena, el campionat d’Europa que es va disputar a Sèrbia durant el cap de setmana. Els homes de Jonathan Xepi Garcia van refer-se, ahir, últim dia de competició, d’una mala arrencada en la jornada inaugural -tres derrotes i cap victòria-, que els va deixar fora dels vuit primers classificats. Amb dos triomfs en tres partits, els andorrans van acabar la competició amb bon regust de boca i imposant-se amb comoditat a dos dels tres rivals amb els quals es van veure les cares.

Davant Eslovàquia, els tricolors van guanyar per un clar disset a zero en què, a més, no van donar cap mena d’opció al seu adversari.

La bona línia havia començat ja al matí, quan els del Principat havien etzibat un correctiu important a Liechtenstein, que només va ser capaç de fer-los cinc punts i en va arribar a encaixar 28, en el millor duel dels de Xepi Garcia en el capítol ofensiu.

Aquests dos resultats els van servir que acabar tretzens, però no per optar al Trophy, guardó que s’enduia el novè classificat. Els en va apartar Àustria que els va guanyar per 29 a 10 en el primer matx d’ahir. Turquia va ser campiona i Xipre, novena.

tracking