Presentats els equips de 3x3 pel mundial, Jocs Europeus i preeuropeu

Presentats els equips de 3x3 pel mundial, Jocs Europeus i preeuropeuFAB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Federació Andorrana de Bàsquet va presentar, ahir al Pas de la Casa, els equips de 3x3 que aquest mes competiran als diversos tornejos internacionals representant el Principat.

La primera competició és el mundial, d’Amsterdam. Andorra només hi competirà en categoria femenina i les seleccionades han estat: Marta Ballús. Clàudia Guri, Carla Puntí i Jennifer Carmona. La suplent de l’equip, que entraria en cas de lesió, és Nàdia Mun. Els rivals a la fase de grups són Austràlia, Japó, França i Suïssa. El mundial arrenca el 18 de juny i acaba el dia 23.

Pel que fa als Jocs Europeus de Minsk, sí que hi haurà conjunt masculí i el femení. En nois, Toi Gabriel, Oriol Fernández, Hugo i Alexis Bartolomé, amb Xavi Isern de suplent, defensaran la tricolor. En noies, ho faran Alba Pla, Clàudia Brunet, Cristina Andrés i Anna Maña. Els rivals del quadre masculí són Sèrbia, Romania i Polònia i del femení, França, Suïssa i Holanda. Es competeix del dia 21 al 30 d’aquest mes.

Els dies 29 i 30, Andorra jugarà la fase de classificació per a l’europeu a Constança. En nois hi anirà Felipe de Oliveira, Sergi Marin, Dani Mofreita, Jordi Fernández i Jordi Plasència i en noies, repetiran Guri, Puntí, Carmona i Mun, que entrarà com a titular.

tracking