Vela

Marcel Lescano, a Saint Tropez amb l'equip Yrcus 2

Marcel Lescano, a Saint Tropez amb l'equip Yrcus 2

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marcel Lescano participarà, des d’aquest cap de setmana i fins al dia 12 de juny, en diverses regates a Saint Tropez. La més prestigiosa de totes serà la que farà el dia 12, a partir de les 12 hores, la Giraglia Rolex Cup. L’andorrà competirà amb l’equip Yrcus 2 i s’espera que la competició els mantingui durant dos dies, mar endins.

No serà la primera vegada que Lescano participa amb la formació, ja que ho va fer l’any passat en la regata de les Pitiuses, a Eivissa i Formentera. El resultat d’aleshores va deixar l’equip en la tercera posició de la general.

L’andorrà repetirà en el rol de tàctic, tot i que en aquesta ocasió, disposarà de molt menys temps per poder preparar l’estratègia que caldrà seguir durant la regata. Tal com ell mateix reconeix, aquest fet és un condicionant important, però “treballarem a fons per tenir-la i afrontar aquesta nova aventura”. Un altre de les adversitats que Lescano i el Yrcus 2 trobaran, gairebé amb tota seguretat, és una meteorologia complicada durant els dies de competició, fet que els pot limitar a l’hora d’aconseguir un bon resultat.

La ruta que haurà de completar el regatista del Principat, parteix de Saint Tropez, va fins a Griaglia i també passa per Mònaco i Sanremo.

tracking