Europa League

La UE Sant Julià es reforça per passar

L’equip lauredià ha canviat d’entrenador i, tot i haver fitxat, segueix al mercat

La UE Sant Julià es reforça per passar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Unió Esportiva Sant Julià va presentar ahir, tres dels seus nous fitxatges i Emiliano González com a entrenador. La plantilla s’està confeccionant amb l’objectiu de passar la primera ronda de la fase prèvia de l’Europa League, tal com va reconèixer el mateix González. “Volem passar aquesta primera ronda, tot i que no serà gens fàcil”. En aquest sentit va subratllar que fer-ho dirigint el bàndol lauredià li faria una especial il·lusió perquè “per a mi és un orgull, quan em van trucar, no m’ho vaig pensar dues vegades, em va agradar el projecte, els jugadors que han vingut i tot i que és difícil, competirem i treballarem”.

Tres dels futbolistes nouvinguts, també van ser presentats ahir i tots ells es van mostrar il·lusionats amb el projecte de l’entitat i convençuts que l’equip és capaç de tirar el repte endavant. El reforç més ofensiu fins al moment és el francès Quentin Pereira, que jugarà a la mitja punta i s’encarregarà de distribuir l’atac lauredià. Pereira és un producte del planter del Sochaux i ha passat pel Rennes, a la segona divisió del seu país, per la tercera anglesa i l’any passat va competir a la segona B italiana.

La rereguarda de la UE Sant Julià és la línia que més s’ha reforçat, amb l’arribada del malià Alessane També i del futbolista internacional amb Togo, Senah Mango. El primer pot jugar tant de lateral dret com a l’eix de la defensa i el segon, és un central pur. Mango ja sap què és competir a l’Europa League, ja que va jugar uns vuitens de final amb l’Olimpique de Marsella abans de ser cedit al Mònaco i acabar al Polideportivo Ejido, a la segona B espanyola.

La plantilla es reforçarà, gairebé amb tota seguretat, amb les sessions de l’extrem Dani Serrano i el davanter del Sant Andreu, Hadi. També pot arribar en els proper dies, Eric Tié Bi. Els rivals encara estan per definir.

tracking