x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Sant Julià de Lòria

El Dia Mundial del Medi Ambient a l'FMA

El joves trialers el Dia Mundial del Medi Ambient.

El Dia Mundial del Medi Ambient a l'FMA

El joves trialers el Dia Mundial del Medi Ambient.

FMA
Actualitzada 08/06/2019 a les 07:02
La Federació Motociclista d’Andorra va celebrar, dimecres passat, el Dia Mundial del Medi Ambient, dedicant-lo a combatre la contaminació atmosfèrica. Com ja ha fet altres anys, enguany organitza cursos d’iniciació al trial en motos elèctriques que es fan a la primavera i la tardor.
  • #4 Sargent Tomate
    (09/06/19 11:25)

    Hola...? va dir..
    Aquests nens veuen i aprenent que cal respectar el Medi Ambient, que la moto de trial portada amb cura té un impacte molt menor en la natura que d'altres vehicles que circulen per les nostres montanyes.Aquests nens els intenten educar amb el respecte i fen colla. Jo quan vaig amb la moto de trial soc molt curos i per cert, el GR de Fontaneda es va recuperar al llarg de una prova d' aquesta especialitat. No se si els pares i mares aixi com els formadors o fem prou be, potser no. Pero nosaltres ens preocupem e intentem,Hola? que fas tu??

    Respondre
  • #3 cuanta raó
    (08/06/19 12:28)

  • #2 Capità enciam
    (08/06/19 10:54)

    I ho dius tu? Para't a pensar una mica... com has enviat aquest missatge? Amb un telèfon mòbil, ordinador, tablet?? Doncs tu també ets un consumista, que suposo que aniràs a treballar en cotxe, moto, o inclús amb el servei públic de bus, que funciona amb gasoil i contamina, com també ho fa la caldera de gasoil que escalfa la teva casa o edifici, que contamina molt més pel tint del gasoil. Segur que vas a comprar al super amb bosses reciclades i no compres res embassat amb plàstic, i no tires mai paper higiènic al wc, per no contaminar l'aigua, no fas servir gel ni xampú, ni crema pel sol a l'estiu, ni tens televisor, que esta feta de plàstic i més materials contaminants... Això ho hem de canviar entre tots i ho hem de fer bé, no sé com, però ho hem de fer. Estic escrivint aquest missatge amb un ordinador, mentre la família mira la tele i, segurament anirem a dinar a fora agafant el cotxe i contaminant. Així que, intento contaminar el menys possible però la contaminació zero està molt lluny. Bon dia a tothom.

    Respondre
  • #1 Hola...?
    (08/06/19 08:36)

    Nens consumidors celebrant el dia del medi ambient,el plàstic d'aquestes motos i la fabricació de les mateixes no contamina? Així combatrem el canvi climatic,consumint?

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts