Motociclisme

Els Dos dies de trial clàssic perfila el seu recorregut

Un trajecte de 25 quilòmetres amb Sant Julià de Lòria com a nucli central i una vintena de zones d’exigència variable

Els Dos dies de trial clàssic perfila el seu recorregutFOTOESPORT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La segona edició dels Dos dies de trial clàssic de Sant Julià de Lòria, que se celebrarà els propers 28,29 i 30 de juny, ja té el recorregut definit. Aquest trajecte, de 25 quilòmetres, s’ha dissenyat als voltants de Sant Julià de Lòria i la prova s’iniciarà a la plaça de la Germandat. Després es passarà per Nagol i Certers abans d’agafar la pista per baixar fins a Aixirivall i el riu de Faucellers. El recorregut pujarà cap al bosc de la Rabassa, arribant fins a la cota 2.200 metres, i de retorn cap a Sant Julià de Lòria, els pilots passaran per Naturlandia, territori Toni Bou. Abans d’arribar al parc tancat situat a la zona de sortida –plaça de la Germandat– es creuarà el poble d’Auvinyà.

Seguint aquesta mínima descripció del recorregut es pot intuir que les zones seran variades segons el lloc on estiguin marcades. Així doncs, d’inici els elements a superar seran la pedra solta i relliscosa, per continuar amb els obstacles d’aigua al riu de Faucellers, la terra i roques de dimensions considerables a la part més alta del recorregut. Cal recordar que cadascuna de les zones tindrà traçades d’acord amb la categoria dels pilots.

Tot i no ser una competició puntuable per a cap campionat, ni nacional ni internacional, la primera edició del trial clàssic, celebrada la temporada passada, va tenir una excel·lent acceptació entre els practicants del trial amb motos clàssiques.

tracking