Dol al futbol per la mort de José Antonio Reyes en un accident de trànsit

Actualment jugava a l'Extremadura de la Segona Divisió Espanyola

Dol al futbol per la mort de José Antonio Reyes en un accident de trànsitFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El món del futbol, en especial a Espanya, va rebre ahir un dur cop amb la mort de José Antonio Reyes, futbolista sevillà de 35 anys que va perdre la vida en un accident de circulació a l’autovia que uneix Sevilla i Utrera, la seva localitat natal. Actualment l’atacant jugava a les files de l’Extremadura, a la Segona divisió espanyola, després d’una llarga trajectòria.

Reyes va formar-se a les categories inferiors del Sevilla, on va convertir-se en el futbolista més jove de la història del club a jugar un partit de Primera divisió. D’aquí va fitxar per l’Arsenal, on va formar part de la plantilla dels invencibles que va guanyar la Premier League del 2004. Precisament durant un dels seus estius com a jugador del club londinenc va visitar el Nike Camp d’Andorra a l’Estadi Comunal.

Després de l’aventura a l’Arsenal va anar cedit al Reial Madrid, i va jugar en clubs com l’Atlètic de Madrid, l’Espanyol, el Benfica o el Còrdova. Diversos clubs, futbolistes o institucions van mostrar el condol per la seva mort.

tracking