TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

MOTOCICLISME

Xavi Cardelús acaba en 31a posició a la primera jornada d'entrenaments

El pilot de l’Ángel Nieto Team va ser 30è a la pirmera sessió

Xavi Cardelús acaba en 31a posició a la primera jornada d'entrenamentsÁNGEL NIETO TEAM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Cardelús va finalitzar en 31a posició a la primera jornada d’entrenaments lliures del Gran Premi d’Itàlia de Moto2 que es disputa al circuit de Mugello. El pilot de l’Ángel Nieto Team va ser 30è a la pirmera sessió, mentre que a la segona va finalitzar el 31è amb un millor registre sumant els dos entrenaments d’1’56”811, a gairebé cinc segons de l’italià Luca Marini, que va ser el més ràpid de la jornada.

Cardelús va manifestar que “hem tornat a fer un petit pas endavant malgrat que aquest cap de setmana correm en un dels traçats més llargs i complicats del Campionat”. A més, va destacar que “m’he sentit còmode i crec que hem d’anar consolidant aquests avenços i no deixar de treballar com ho estem fent fins ara, tant jo, com el meu equip”.

Avui es disputarà l’última sessió d’entrenaments lliures a partir de les 10.55 hores,mentre que a les 15.05 arrencarà la qualificació per establir la graella de sortida de cara a la cursa que es farà demà a les 12.20 hores.

tracking