Manresa, la cirereta per tancar la temporada

L’FC Andorra busca avui al Nou Congost (18.00 h) un bitllet per a la propera Copa del Rei

Manresa, la cirereta per tancar la temporadaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra abaixa el teló d’una exitosa temporada aquesta tarda al Nou Congost de Manresa (18.00 h). Encara en plena digestió de l’ascens a Tercera divisió, el campió de l’altre grup de primera catalana, el Vilassar de Mar, és l’escull tricolor per aconseguir el títol de campió absolut de la categoria. Enguany, la reestructuració de la Copa del Rei que possibilita l’entrada d’equips de territorial i la victòria té aquest premi tan llaminer per als conjunts modestos.

“Volem posar la cirereta al pastís. Hem aconseguit una fita molt important, l’ascens a tercera, però som molt competitius i ara volem guanyar aquest partit”, exposa Gabri García de la Torre, el tècnic de l’FC Andorra. La plantilla i el cos tècnic tenen molt clar que la possibilitat de jugar la prèvia de la Copa del Rei és un al·licient majúscul per a tots i “per això té tanta importància el duel contra el Vilassar”, puntualitza Gabri. Fede Bessone assegura que “volem acabar la temporada de la millor manera i volem ser campions de la categoria”.

El rival és el Vilassar de Mar, dirigit per Alberto Aybar Peque, exjugador del futbol base del Barça, i que conforma un bloc sòlid i amb un joc estètic i ben definit. Els maresmencs van aconseguir l’ascens aTtercera fa tres setmanes i s’han mostrat tota la temporada superior a la resta d’equips. “És un equip al qual ens costarà treure-li la pilota. Com a campions de grup que són, han fet moltes coses bé”, explica Gabri. Rubén Bover, autor del primer gol el dia de l’ascens contra el Viladecans, creu que “el fet d’acabar tan bé i amb tanta energia la temporada regular, la motivació per al matx surt sola”. A més, el mallorquí veu evident que “com a jugadors volem jugar la Copa del Rei”.

Adrià Vilanova també rep amb entusiasme l’encontre d’avui i la possibilitat d’obtenir el premi de la Copa. “S’ha aconseguit un ascens a Tercera que semblava impossible quan vam arribar i ens motiva molt el fet de poder portar la Copa del Rei a Andorra.”

Per al tècnic tricolor, l’opció de disputar la Copa del Rei no ha de ser motiu de pressió per a l’equip. “Això no afecta, incentiva”, sosté. “Hem fet un treball increïble durant la temporada i poder gua-nyar el títol i tenir l’oportunitat de jugar Copa és la millor manera d’acabar.” Gabri, d’altra banda, va destacar el nivell físic que exhibeix l’equip. “Els veig físicament a tope i el grup ha arribat a la part final molt bé, la veritat.”

El conjunt no presenta cap baixa coneguda, més enllà de les esperades de Cristian Martínez i Ricard Fernández Cucu. L’enfrontament que ha de decidir el campió de campions, el vencedor absolut de primera catalana de la temporada ha generat molta expectació. Per això, el web de la Federació Catalana de Futbol (fcf.cat) oferirà el duel en directe per streaming, tal com va fer en el partit decisiu de l’ascens davant el Viladecans a Prada de Moles.

tracking