El Vall Banc Santa Coloma fitxa Nico Medina

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Vall Banc Santa Coloma va anunciar ahir el primer fitxatge de cara a la participació en la Lliga de Campions, el davanter xilè Nicolás Medina, que actualment es trobava sense equip després d’haver jugat la primera part de la temporada al Lusitans, d’on va sortir el mes de gener pels problemes econòmics de l’entitat.

Als seus 32 anys, Nico Medina és un autèntic rodamon del món del futbol, ja que després del Club Universidad de Chile al 2005, ha jugat en diversos equips espanyols com l’Osasuna, l’Eibar, l’Osca o el Castelló. Abans de tornar de nou al seu país, Medina també va tenir una experiència a Bulgària, i un cop a Xile, va jugar al Curicó, el Naval, el San Marcos de Arica, i el Rangers Talca. L’atacant va fer de nou les maletes a Europa per jugar al Villarrubia de Castella-la Manxa, i des d’aquí va arribar a Andorra per jugar a les files del Lusitans.

Però més enllà dels clubs, el seu gran èxit va ser amb la selecció sub-20 de Xile, amb què va acabar en tercera posició al Mundial sub-20 del 2007 que es va celebrar al Canadà. En aquest torneig va disputar nou partits i va anotar nou gols.

Nico Medina i el Vall Banc Santa Coloma s’han compromès a jugar competició europea, i també per la resta de la temporada 2019-2020.

tracking