L'FC Andorra no s'ha plantejat la compra d'una plaça a 2a divisió B

L’entitat no entén les informacions que han aparegut aquests dies i assegura que tot “és fals”

L'FC Andorra no s'ha plantejat la compra d'una plaça a 2a divisió BFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

No hi ha cap possibilitat que l’FC Andorra estudiï la compra d’una plaça a segona B i, tal com va explicar ahir al Diari, aquest supòsit no s’ha plantejat en cap moment. La posició del club és ferma i, d’aquesta manera, volen silenciar qualsevol informació al respecte. Les fonts consultades deixen clar que les notícies que han aparegut “no són certes” i que tot plegat “és fals”.

Hores d’ara el club es troba immers en un procés de reestructuració i creixement i l’FC Andorra competirà la propera temporada en el grup 5è de tercera divisió, plaça que va assolir a la gespa diumenge passat. En aquest sentit, i a banda de tenir un pla esportiu traçat a anys vista que preveu el fet de poder pujar de categoria al camp, de manera orgànica, no es vol atendre l’opció de comprar una plaça en una categoria superior “ni en cas que hi hagués l’oportunitat”. La infraestructura del club no està encara preparada per a segona B i, a més, hi ha equips amb prioritat i s’haurien de complir tota una sèrie de supòsits –que vam explicar ahir al Diari– perquè això fos possible. “Nosaltres estem planificant la temporada que ve amb una plantilla per competir a tercera divisió, que és la categoria que ens hem guanyat”, va subratllar el tècnic, Gabri García.

L’entrenador català va insistir que “de debò que no tenim cap coneixement de tot això i competirem en la categoria que vam aconseguir al camp, la tercera divisió”. Els jugadors i el cos tècnic es troben al marge i Gabri va afegir que “no és que això afecti el vestidor, és que ni n’hem parlat. És una situació en què ens trobem totalment desconnectats”. L’equip es vol concentrar en el partit de demà a Manresa, davant el Vilassar de Mar, que pot donar plaça per a la Copa del Rei.

tracking