TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

JOCS DEL PETITS ESTATS

Nàdia Tudó i Mònica Ramírez donen tres bronzes a la delegació

Nàdia Tudó i Mònica Ramírez donen tres bronzes a la delegacióFAN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mònica Ramírez i Nàdia Tudó van ser les grans protagonistes de la jornada en natació. D’elles van ser les tres medalles que Andorra va afegir al seu compte particular, totes de bronze.

Nàdia Tudó va firmar un dia rodó, competitivament parlant, ja que va obrir foc amb els cinquanta metres braça, on va aturar el cronòmetre en 33”94. Aquest temps no només li valia per assegurar-se el tercer calaix del podi, sinó que trencava el rècord nacional i se l’adjudicava. Per si no n’hi hagués prou, la nedadora del Principat va seguir donant espectacle i, ja en els 200 metres braça, va demostrar que és una gran especialista en aquest estil i va tornar a acabar en tercera posició. Tudó va obtenir un registre 2’39’’19 i, com havia passat anteriorment, va rebaixar la millor marca de país i se la va apuntar una altra vegada.

La tercera medalla de la jornada va ser novament de bronze i en aquest cas se la va penjar Mònica Ramírez. L’andorrana va aturar el rellotge en 1’05’’99.

En el bàndol masculí, l’actuació no va ser tan destacada com en el femení. Bernat Lomero va debutar al Jocs dels Petits Estats amb una setena posició final als cent metres papallona. L’andorrà, que competia en una disciplina que no és la seva especialitat, va lluitar fins al final, però no va poder passar d’aquesta setena posició. L’esportista, de la Federació Andorrana de Natació va deixar el cronòmetre en un temps de 59’’20 un cop acabada la carrera.

tracking