CANOA I CAIAC

Mònica Doria i Laura Pellicer debuten a l'Europeu

Mònica Doria i Laura Pellicer debutaran avui a l’Europeu absolut de canoa i caiac que se celebra a la localitat francesa de Pau

Mònica Doria i Laura Pellicer debuten a l'EuropeuArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mònica Doria i Laura Pellicer debutaran avui a l’Europeu absolut de canoa i caiac que se celebra a la localitat francesa de Pau. Després d’uns dies d’entrenaments, les dues palistes andorranes encetaran avui la competició amb les sèries classificatòries de caiac. A partir de les 16.05 hores es farà la primera baixada, mentre que la segona està programada a partir de les 17.32 hores. Laura Pellicer serà la cinquena a sortir, mentre que Mònica Doria serà la 15a a arrencar. En cas de classificació, les semifinals i la final de la modalitat de caiac seran dissabte.

Demà serà el torn de la competició de canoa, que es disputarà al matí. En aquesta disciplina, Laura Pellicer sortirà a les 09.07 hores. Mònica Dòria ho farà amb el dorsal 115 i a les 9.34 hores, segons la previsió actual de l’organització. Cal destacar que la palista va ser campiona d’Europa sub-23. Aquest estiu farà dos anys de l’efemèride i serà llavors quan arribarà el Mundial de la Seu d’Urgell de canoa i caiac. La cita francesa serveix a les dues esportistes com a preparació per a aquesta competició, que passa per ser la més important de l’any, ja que dona accés, en funció dels resultats, als Jocs Olímpics. Els propers són els de Tòquio 2020.

tracking