Solana valora positivament la temporada

Després de ser desè, l’equip té plaça per jugar a Europa però la competició no és clara

Solana valora positivament la temporadaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El director general del MoraBanc, Francesc Solana, va fer una valoració positiva de la temporada que acaba de tancar l’equip. De fet, tenint en compte que s’ha superat la cinquantena de partits, en termes numèrics, no pot ser d’una altra manera. A més, el rendiment a Europa és inqüestionable: “Podem acabar amb una bona valoració, quan acabes amb més victòries que der­rotes no pot ser una altra que positiva. Al setembre vam aconseguir el primer títol oficial, la Lliga Catalana, que té més valor veient que els altres tres són a play-off.” Per altra banda, va voler deixar clar que “ser a semifinals de l’Eurocup és un premi molt gran, per tant, la valoració és bona i la perspectiva també, tenim il·lusió per a la propera temporada”. La clau principal, o una d’elles, per no haver acabat entre els vuit primers, segons Solana, la trobem en la polèmica cistella d’Stan Okoye. “La derrota del dia de Saragossa, si comptes que nos­altres l’hauríem guanyat i ells perdut, significa que seríem en play-off. Un detall d’unes dècimes de segon ens ha fet sortir del play-off”, va subratllar.

Després d’haver acabat desè, l’equip s’ha tornat a guanyar el dret de competir a Europa. L’ACB dona deu places –quatre d’Eurolliga, tres d’Eurocup i tres de Basketball Champions League–, “hem d’esperar què trien els altres per valorar quina competició hem de jugar. Sempre hem apostat per l’Eurocup”, va aclarir.

Un cop confirmada la marxa d’Andrew Albicy per voluntat pròpia, Francesc Solana va destacar el creixement del jugador francès des que vesteix de tricolor: “Era un desconegut i s’ha fet un nom a Europa, ja ens va transmetre fa un temps que volia pujar de nivell i és molt respectable.” En aquest sentit, com a principal responsable de la confecció de la plantilla, té clar que “haurem de veure quins són els jugadors que volen seguir i els que volen venir a créixer. Farem un equip competitiu que lluitarà per estar al més amunt possible”. Per acabar, va enviar un missatge contundent que fa evident que a Andorra l’important és el col·lectiu: “Hem de tenir clar que l’equip està per sobre dels noms.” D’aquesta manera va tancar el curs el director general, que és un dels primers que ha de pensar des d’ara mateix en el que passi l’any vinent.

tracking