AUTOMOBILISME

Llovera torna a ser a semifinals i segueix creixent

Va retallar distàncies sobre els seus predecessors a la classificació

Llovera torna a ser a semifinals i segueix creixentFOTOESPORT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Albert Llovera va tornar a firmar una actuació positiva al Gran Premi de Silverstone del Mundial de ral·licròs. L’andorrà va arribar per segona vegada en les tres proves que s’han disputat fins ara. En aquesta ocasió, a més, va protagonitzar una bona sortida a la primera mànega, però un toc per darrere i un altre per davant li van fer perdre un temps que acabaria sent determinant. “La sortida va ser molt bona, vam superar dos rivals i estàvem a prop dels que dominaven la prova. Però van arribar els tocs inevitables i en aquest cas la sort no va estar del nostre costat.”

Tot i això, el pilot del Principat segueix escurçant distàncies, tant en temps de carrera com a la classificació general, amb els seus predecessors. A dia d’avui, és tretzè, empatat a punts amb el suec Jimmie Walfridson i està només a vuit de l’onzè. El Top-10 el marca el belga Steven Volders, que en suma 26, a nou de Llovera. “És evident que hi ha detalls de les seves mecàniques que els afavoreixen, el pes, per exemple, però continuarem treballant”, va afirmar.

L’andorrà mirarà de tenir a punt una nova evolució d’accelerador, que en lloc de mecànic passarà a ser electrònic, per al proper Gran Premi, a Noruega.

tracking