L'ascens de l'FC ANDORRA

On és Piqué?

La derrota del Barça a la final de Copa i la presència de més mitjans dels habituals va fer que el president de Kosmos preferís viure el partit des de la distància i no acudir a Encamp

On és Piqué?Ivan Álvarez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La intenció inicial del central de l’FC Barcelona i màxim responsable de Kosmos, Gerard Piqué, era poder viure en directe l’ascens de l’FC Andorra. Tal com vam explicar al Diari, en cas de derrota del Barça a la final de Copa, la visita de Gerard al partit podria no produir-se com així, finalment, va succeir. Això sí, la família Piqué-Bernabéu sí que va estar representada, ja que el seu pare, Joan Piqué, la seva mare, Montse Bernabéu, i el seu germà Marc van poder gaudir de la victòria i de l’ascens de l’equip tricolor.

“On és el Piqué? No vindrà?” Aquesta sentència es va deixar sentir a Encamp abans de començar el partit i mentre l’enfrontament estava en joc. Molta gent, encuriosida per la possible presència del central del Barça, es va apropar al camp, que ahir va presentar una imatge fantàstica. L’ambient va ser el d’una ocasió històrica, amb més d’un centenar de seguidors del Viladecans i amb molta gent dreta i mirant el partit des del carrer. Prada de Moles feia goig i es va mostrar absolutament entregada al projecte del nou Andorra. La graderia, acotada per zones, va comptar amb presència VIP. Tot i l’absència de Piqué i Cesc, altres personalitats i gent coneguda del país es van citar a Encamp, com el cònsol major encampadà, Jordi Torres, el seu homònim, ministre d’Ordenament Terriorial, el titular de la cartera de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, o l’exfutbolista i resident, Javier Saviola.

L’afició que va omplir el camp es va mostrar feliç per l’ascens i il·lusionada per tot allò que pot venir a partir de la propera temporada. El projecte té mig any de vida però el recorregut que té per endavant és molt engrescador. Piqué no va treure el cap per Prada de Moles però segur que més d’un li va transmetre com va bategar ahir el recinte encampadà.

"HEM FET UN GRAN PAS ENDAVANT"

Gabri García, Entrenador de l’fc andorra. La cara de Gabri i Albert Jorquera era de pura felicitat. Per als tècnics era tot un repte assolir l’ascens a les primeres de canvi i l’orgull i l’alegria per la feina ben feta no es pot amagar. Gabri, un exfutbolista curtit en mil batalles, fregava l’emoció. “En cinc mesos ja hem pujat una categoria i tots coneixeu la seva ambició [la de Gerard Piqué] com per saber fins a on podem arribar”. El tècnic va comentar que “el país està molt involucrat en el projecte i, tot i que hem d’anar a poc a poc, tenim moltes ganes de créixer”. Gabri és conscient que aquest equip està començant a fer història, ja que “des de 2002 aquest equip no estava a tercera divisió i hem fet un pas endavant, un de molt gran i seguirem”. El davanter Ernest Forgas estava eufòric i va explicar que “l’ambient ha sigut increïble i l’afició de 10. Ni jo ni l’equip podem demanar res més”. Forgas va deixar clar que “l’any que ve a tercera, més i millor. No vull aventurar res però volem fer coses grans”. Un altre dels golejadors, Ludo, va pensar en Emili Vicente. “Ell té molta part d’aquest èxit”, va subratllar.

On és Piqué?

tracking