automobilisme

Albert Llovera disputa la tercera cursa del mundial

L’andorrà competirà a Silverstone després de fer-ho a Bèlgica

Albert Llovera disputa la tercera cursa del mundial

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Albert Llovera torna a escena. Aquest cap de setmana competirà a la tercera prova del mundial de ral·licròs, que es disputarà al circuit britànic de Silverstone. En la primera cursa, Llovera va arribar a les semifinals de la prova, que es va disputar al circuit de Barcelona-Catalunya, i a la segona, que es va fer al traçat belga d’Spa Francorchamps, es va quedar a les portes d’aquesta mateixa ronda. Fins a onze corredors més acompanyaran el pilot del Principat a Anglaterra.

Les primeres sèries començaran avui a partir de les 12 hores

-hora andorrana- i ja a partir de les 15 hores es disputaran la segona i la tercera sessió classificatòries per a la ronda definitiva. Aquesta es disputarà demà a partir de les 10.50 hores.

Albert Llovera ocupa la tretzena posició de la general amb un total de 10 punts. Sis els va sumar a Catalunya i quatre a Bèlgica. Precisament el belga Steve Volders és dotzè a només sis punts del pilot del Principat.

El primer de la general és el suec Oliver Eriksson, que en les dues proves anteriors ha acabat en primera posició, demostrant que, ara per ara, és el gran favorit a alçar-se amb el títol a final de temporada.

Un cop acabi el gran premi de Silverstone, el mundial de ral·licròs s’aturarà fins al cap de setmana dels dies quinze i setze de juny, que tornarà a Hell, Noruega. Amb aquesta restaran quatre curses per acabar la competició, que s’allargarà fins als dies 9 i 10 de novembre, quan tindrà lloc l’última prova, a Ciutat del Cap, a Sudàfrica.

tracking