Curses de muntanya

La Travessa 3 Parròquies estrenarà cursa d'orientació

Es farà al bosc de la Rabassa i, a més, hi haurà la prova clàssica amb 20 quilòmetres i 1.500 metres de desnivell

La Travessa 3 Parròquies estrenarà cursa d'orientacióCOMÚ DE SANT JULIÀ

La Travessa 3 Parròquies celebrarà el 16 de juny la 20a edició i tindrà com a principal novetat la inclusió d’una cursa d’orientació pel bosc de la Rabassa amb inici i final a la cota 2.000 de Naturlandia, en què els participants hauran de trobar un número per determinar de fites. Segons va explicar un dels membres de l’organització, Gaspar Pellicer, aquesta serà una prova “dirigida a les famílies”, i va afegir que “pot ser un al·licient per a qui no el trobi a fer la travessa”.

Pel que fa a la cursa de la Travessa 3 Parròquies que organitzen Andorra la Vella, Escaldes-Engordany i Sant Julià de Lòria, tindrà enguany la parròquia laurediana com a centre neuràlgic. La prova tindrà un recorregut de 20 quilòmetres i 1.500 metres de desnivell positiu, amb arrencada al camí de les Fonts d’Engolasters i final a la cota 2.000 de Natur­landia.

A l’edició de l’any passat es va comptar amb 130 corredors, i fa tres anys a l’última que es va fer a Sant Julià de Lòria hi va haver 221 participants, la xifra que des de l’organització s’espera igualar. Les inscripcions es poden fer al lloc web www.eventselit.com, i també de manera presencial al Centre Esportiu de Sant Julià de Lòria, als Serradells, al Prat Gran d'Escaldes-Engordany i a la piscina escaldenca. Després de la travessa i de la cursa d’orientació hi haurà una arrossada de germanor per a tots els participants.