El MoraBanc pot mantenir l'esperança del play-off

El MoraBanc pot mantenir l'esperança del play-offACB PHOTO / A. BOUZO

El MoraBanc Andorra s’agafa encara amb força a la possibilitat d’accedir a les places de play-off després de la der­rota ahir del Joventut de Badalona al Fernando Buesa Arena davant el Baskonia (87-81).

El partit va començar malament per als interessos andor­rans, ja que la Penya va anotar-se el primer quart i semblava poder donar més d’un ensurt a l’equip vitorià, que va començar l’enfrontament un pèl descol·locat. Els homes de Perasovic es van començar a fer forts a partir del segon quart. Malgrat tot, el Joventut es mantenia en el partit i liderat per un enorme Nico Laprovittola –21 punts i 22 de valoració– va aconseguir estar per davant en el marcador un bon tram d’enfrontament. Al darrer quart es va arribar amb tot per decidir i amb intercanvi d’avantatges. Un parcial de 20 a 10 per al Baskonia en aquesta darrera mànega, amb un Poirier espectacular amb 22 de valoració i 14 punts, va resultar letal per al quadre verd-i-negre, que ja no va poder evitar la derrota. El millor home dels locals, Darrun Hiliard, va acabar amb 24 punts i van ensorrar qualsevol opció per a la Penya.

Diumenge, darrera jornada, en què qualsevol opció per al MoraBanc passa per guanyar a Màlaga i esperar les ensopegades dels seus rivals.