TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

L'FC Andorra, a tocar de tercera (0-1)

L’FC Andorra supera a domicili el Balaguer amb un gol de Ferrán Tacón i pujarà diumenge vinent si guanya al Viladecans

L'FC Andorra, a tocar de tercera (0-1)

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra va guanyar ahir 0-1 a Balaguer amb un gol de Ferrán Tacón i depèn d’ell mateix per jugar la temporada vinent a tercera divisió si guanya a l’última jornada el Viladecans. Amb un empat també podria acabar com a campió de grup sempre que el Manresa no guanyi al camp del Lleida B, que ja ha baixat a segona catalana. El que sí que certifica de manera matemàtica és la segona posició passi el que passi a l’últim partit, un subcampionat que també podria donar l’ascens directe sense disputar el play-off.

El segon de l’altre grup de primera catalana és el Girona B (tercer equip del Girona), que no podrà pujar a tercera perquè el Peralada-Girona B (segon equip del Girona) va certificar ahir el seu descens a la categoria de bronze del futbol espanyol. Però tot i que no pugui pujar, la normativa, i els antecedents, diuen que sí que pot jugar l’eliminatòria, excepte que hi hagués una renúncia expressa del conjunt gironí, un fet que a hores d’ara no és probable. En cas que el Girona B jugués l’eliminatòria, això significaria que el segon del grup de l’FC Andorra pujaria fos quin fos el resultat de l’eliminatòria.

Pel que fa al matx d’ahir, no va ser gens fàcil tot i que els locals estaven descendits matemàticament, i va ser el típic duel de final de temporada amb nervis i poques ocasions. La principal arribada tricolor a la primera meitat va ser amb un cop de cap de Jantus, però el marcador no es va moure fins a la segona meitat, quan Ferrán Tacón va aprofitar una errada de la defensa lleidatana després d’un servei de porta de Nico Ratti per fer el 0-1 que acabaria sent definitiu.

Àlex Martínez i Martí Riverola van estar a punt d’ampliar la diferència, però l’última ocasió va ser per als locals amb un tir de Joan Martínez que va sortir fregant el pal al minut 86. A més del triomf, la notícia positiva va ser el debut d’Izan, de només 17 anys, a la segona meitat; en canvi, Cristian Martínez es va retirar lesionat, i Adrià Vilanova va veure la cinquena groga i es perdrà l’última jornada.

Després del partit, el tècnic tricolor, Gabri García, va manifestar que “ha estat un partit complicat, més del que prevèiem”, i va afegir que “a la primera part no hem estat gaire bé, però a la segona hem apujat la intensitat i el gol ens ha donat els tres punts, que és el que volíem”. Sobre el matx de la setmana vinent contra el Viladecans, va assegurar que “està clar que serà un partit difícil, però nosaltres sortirem a fer el nostre joc sense especular, perquè no som un equip que especuli i sempre ens agrada anar a guanyar”.

LA ‘FINAL’, DIUMENGE A LES CINC

El partit clau que podria retornar l’FC Andorra a tercera per primer cop des de la temporada 2001-2002 es disputarà diumenge a les 17.00 hores a Prada de Moles d’Encamp. La federació catalana va establir aquest horari per tots els partits del grup 2 de primera catalana en què hi hagi alguna cosa en joc.

L'FC Andorra, a tocar de tercera (0-1)

tracking