el vestidor

“Sabíem que seria difícil”

L’entrenador del Bàsquet Club MoraBanc Andorra, Ibon Navarro, va explicar després del partit, que “sabíem que seria difícil jugar amb Breogán”.

“Sabíem que seria difícil”FERNANDO GALINDO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Bàsquet Club MoraBanc Andorra, Ibon Navarro, va explicar després del partit, que “sabíem que seria difícil jugar amb Breogán”. De fet, segons ell, la clau va ser aconseguir el control del ritme, que fins aleshores havia estat dels de Lugo. “Quan ho hem pogut controlar hem pogut córrer nosaltres i guanyar el partit, però ha estat molt difícil.” Encara fent referència a la posada en escena dels de Tito Díaz, va dir que “hi havia dues opcions amb Breogán: que juguessin molt pressionats i que juguessin amb molta determinació. Ho han fet i han jugat una espectacular primera part”. En aquest sentit, ha destacat que “ens ha descol·locat una mica que hagin començat el partit amb molt encert de tres i ens ha fet molt difícil controlar el seu joc a camp obert.” Encara fent referència al quadre gallec, el tècnic basc va subratllar que “ha estat espectacular com han corregut amb Gerun i Sulejmanovic. Això ha generat problemes en els nostres pivots, en Moussa [Diagne] i Jerome [Jordan]”.

Pel que fa al rendiment d’alguns dels seus homes, va afegir que “l’entrada de Walker al partit no ha estat gaire bona, però com la de tot l’equip, no pitjor. La segona part ha estat molt millor. Rafa [Luz] ens ha donat molta energia en defensa el tercer període i ha equilibrat els problemes que ha tingut Andrew [Albicy], que no ha fet el seu millor partit en atac, però en defensa ens ha ajudat molt”.

Finalment, de cara a les opcions dels seus de ser a play-off, va insistir que “passi el que passi, a Màlaga hem de guanyar”.

tracking