Futbol sala

L'Atlètic Escaldes s'imposa a l'Encamp i s'endú l'últim títol del curs (5-8)

El Tortell Atlètic d’Escaldes es va proclamar campió de l’últim títol que hi havia en joc, en la temporada del futbol sala andorrà. Els escaldencs van aixecar el Memorial Canut després de derrotar per cinc gols a vuit el Sideco FC Encamp. Els de Lluís Cruz, vigents campions de la Lliga Viatges Pantours, arribaven al partit condicionats per algunes baixes sensibles i van veure com els escaldencs els començaven a superar ben aviat. Quan s’arribava al minut sis de joc, ja dominava El Tortell per 0 a 2 i tot i que els encampadans van reduir distàncies, l’esperança va ser totalment efímera. Al gol que van aconseguir al quart d’hora de joc, van respondre els escaldencs en el mateix minut.

Al descans, el duel ja estava dat i beneït, es va arribar als vestidors amb un 1 a 6 que convertia la segona part en un pur tràmit. Tot i la dificultat de la proesa, els de Lluís Cruz ho van intentar per tots els mitjans i van aconseguir maquillar el resultat, però l’Atlètic Escaldes va acabar sent campió.