L'FC Andorra afronta la primera oportunitat d'ascens

Si guanya a Balaguer, i Manresa i Viladecans empaten, pujarà avui

L'FC Andorra afronta la primera oportunitat d'ascens

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra visita aquesta tarda (17.00 hores) el Balaguer a la que serà la primera oportunitat del conjunt tricolor per aconseguir l’objectiu de la temporada, l’ascens a tercera divisió. No serà fàcil, perquè a més de sumar els tres punts, els del Principat necessitaran que ni el Manresa contra el Mollerussa, ni el Viladecans contra el Borges, aconsegueixin la victòria.

De cara al matx d’aquesta tarda, el tècnic de l’FC Andorra, Gabri García, creu que “serà un partit difícil, i tot i que ells no es puguin salvar, sempre hi ha l’orgull del jugador, que vol guanyar i competir i més jugant contra el líder”. A més, va mostrar-se prudent i va assegurar que “ens ha costat molt arribar on som, i seria una equivocació pensar que està tot fet, i en som conscients”.

Sobre les possibilitats de ser avui equip de tercera divisió, Gabri va manifestar que “ho veig difícil, perquè a més de guanyar, hem d’esperar caramboles”, i va afegir que “fa temps que creiem que es decidirà tot a l’últim partit, però tant de bo no sigui així i arribem més tranquils al duel de diumenge vinent”.

Forgas serà avui baixa, i el tècnic va confirmar que farà alguns canvis perquè té quatre jugadors apercebuts de sanció.

tracking