El MoraBanc guanya al Breogán i segueix somiant amb el play-off

Els tricolors s'han imposat per 91-84 després d'un gran últim quart, i necessiten que la Penya perdi dimecres a Vitòria per arribar a l'última jornada amb opcions

El MoraBanc guanya al Breogán i segueix somiant amb el play-offACB PHOTO

El MoraBanc Andorra ha aconseguit la 16a victòria de la temporada a la Lliga ACB després de superar al Cafés Candelas Breogán per 91-84. Els gallecs havien de guanyar per no baixar i han dut el pes del partit des del primer moment, amb els tricolors anant a remolc i veient perillar la victòria en més d'un moment, ja que els visitants han arribat a guanyar per 13 punts. La gran reacció dels tricolors a l'últim quart, amb un parcial de 24-13, han fet que el triomf es quedés al Poliesportiu i que els tricolors acomiadessin la fase regular a casa amb un bon regust de boca.

El millor del partit ha estat Moussa Diagne, que ha tornat a fer dobles figures amb 17 punts, 10 rebots i 31 crèdits de valoració.

Els tricolors han fet la primera part de la feina, però ara necessiten que la Penya perdi dimecres al Buesa Arena de Vitòria per arribar a l'última jornada (el MoraBanc juga diumenge a Màlaga contra l'Unicaja) amb opcions de classificar-se per tercer any seguit pel play-off pel títol.