Futbol sala

El Memorial Joan Canut tanca el curs

Sideco Encamp i Atlètic Escaldes es juguen l’últim títol de l’any diumenge

El Memorial Joan Canut tanca el cursFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Sideco Encamp i l’Atlètic Escaldes es jugaran, diumenge vinent, l’últim títol de la temporada: el 35è Memorial Joan Canut i Bové. Els escaldencs buscaran revalidar el primer lloc que van aconseguir la temporada passada, mentre que els de Lluís Cruz miraran d’impedir-ho i tancar un any excel·lent amb el doblet. Ja van guanyar la lliga fa setmanes i volen acabar com a únics dominadors del curs. El duel es disputarà a les 19.30 hores al pavelló de l’Aldosa.

S’enfronten dos conjunts que es coneixen a la perfecció i que estan acostumats a jugar-se els títols. Tot i que el balanç d’enfrontaments directes enguany és favorable a l’Atlètic Escaldes per dos a un, els encampadans s’han endut el més important. “El partit es decidirà per petits detalls, és on nosaltres intentarem estar forts”, va subratllar Lluís Cruz. Ell i els seus homes solen apostar per un futbol sala més directe mentre que els escaldencs ho fan per un joc més combinatiu. “Són dos estils diferents i igual de vàlids. La clau serà la puntualitat a l’hora de defensar i convertir les ocasions que tinguis en atac”, va destacar Ildefons Serrano, delegat de l’Atlètic.

Els dos millors equips del futbol sala nacional juguen l’última carta. L’Atlètic ho fa per no acabar en blanc i el Sideco Encamp, per seguir manant.

tracking