Gimnàstica

Carla Varas serà la representant de la federació a l'Europeu sènior de Bakú

Carla Varas serà l’única noia de la Federació Andor­rana de Gimnàstica a l’Europeu sènior de gimnàstica rítmica, que va arrencar ahir a la capital de l’Azerbaidjan, Bakú. Ahir es va fer la cerimònia d’inauguració i a partir d’avui arrenca la competició amb la disputa de les fases de classificació a partir de les 12.30 hores (hora andorrana). A més, el Principat també estarà representat per Fiona Pallarés com a jutgessa.

D’altra banda, el centre esportiu dels Serradells va acollir la tercera fase de la Copa d’Andorra, que va comptar amb un alt nivell de participació. Carla Varas es va endur la victòria en les modalitats de maces i cinta en categoria sènior federada amb 11,95 i 6,45 punts, respectivament. A la categoria sènior de clubs, Martina Garcia i Valentina Castro van guanyar la prova de cinta, Alejandro Doña la de cèrcol, i Aina Cuén va endur-se la modalitat de cinta entre les gimnastes júnior.