Trial

Oriol Pi guanya a Fontaneda i segueix primer a la general del Campionat d'Andorra

Oriol Pi guanya a Fontaneda i segueix primer a la general del Campionat d'Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Oriol Pi va imposar-se el cap de setmana passat a la prova del Campionat d’Andorra de trial disputat a Fontaneda en la categoria de vermells, i es manté com a líder del certamen després de les primeres quatre curses disputades. La cita de diumenge va estar marcada per una gran igualtat i Pi es va imposar a Alba Villegas, Jaume Vinyals i Xavier Cristina, tot i que els quatre van acabar amb zero punts de penalització.

A la classificació general, Oriol Pi suma 75 punts després de tres victòries i una tercera plaça a les quatre curses disputades. El segon lloc és per a Marcel Albós, amb 61 punts, mentre que el podi provisional el tanca el jove Gaudi Vall, que ha sumat 46 punts fins ara.

Diumenge també es van disputar la resta de les categories del campionat, i en negres, Jordi Lestang es va endur la victòria cinc punts per davant de Miquel Font, que va cometre 23 punts de penalització. En aquesta classe, Lestang lidera la general amb 60 punts pels 51 qué té Font.

Entre els cor­redors de la categoria blava, el triomf va ser per a Robert Capdevila, que només va sumar un punt de penalització, igual que Albert Palau, mentre que el tercer lloc va ser per a Pere Ache amb dos. A la general, Capdevila és líder seguit d’Ache i Àlex Lladó.

Per últim, Rubén Díaz va imposar-se entre els grocs, Valentí Cristina entre els grocs sub-18, Enric Sinfreu entre els blaus d’iniciació, i Nael Clement entre els verds d’iniciació.

La següent cita del campionat serà el Trial de Vila al juny.

tracking