El Prat Gran acollirà el primer Campus David Eudal

Tindrà dos grups i estarà dirigit a infants d’entre 11 i 15 anys

El Prat Gran acollirà el primer Campus David EudalANNA BONET / COMÚ ESCALDES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Escaldes-Engordany comptarà aquest estiu amb un nou campus de bàsquet de la mà de l’entrenador ajudant del MoraBanc Andor­ra i seleccionador absolut, David Eudal, que es farà al pavelló del Prat Gran entre el 22 i el 26 de juliol. Estarà dirigit a nens i nenes des dels 11 fins als 15 anys i hi haurà dos grups, un de matí reduït amb una quinzena de joves federats per fer tecnificació i un altre a la tarda de 30 o 35 jugadors obert a tots els nivells.

El conseller d’Esports del comú d’Escaldes-Engordany, Jordi Vilanova, va explicar que “aquest campus és un salt qualitatiu pel que fa als campus d’estiu, i suposa una aposta pels esportistes de la base”. A més, va assegurar que “és una aposta de futur amb algú que coneixem des de fa molt de temps i esperem que segueixi molts anys”. De la seva banda, David Eudal va explicar que té “moltes ganes i intentaré aportar la meva experiència perquè el bàsquet del país segueixi creixent”, i va agregar que “és una bona manera de compaginar el bàsquet que faig durant l’any, i em fa molta il·lusió poder treballar amb els nens i les nenes de la base”.

Les inscripcions estan obertes des d’avui i es poden fer al comú d’Escaldes, a les oficines del MoraBanc Andorra i a la federació.

tracking