Òscar Cabanas finalitza en 29è lloc a la 70a edició del Gran Premi d'Òdena

Òscar Cabanas va ser el millor classificat de l’MVK*12, impulsat pel pilot resident de MotoGP Maverick Viñales, a la setantena edició del Gran Premi d’Òdena de ciclisme, disputat el cap de setmana passat.

El ciclista va finalitzar en 29a posició de la general i 15è de la categoria elit la cursa de 150 quilòmetres amb un registre de 3 h 54’54”, a gairebé cinc minuts del vencedor de la carrera, que va ser Adrià Moreno. A més, Gerard Armillas i Marc Brustenga van completar el podi.

Pel que fa a la resta de representants de l’MVK*12, Daniel Reyes va acabar en 65è lloc a set minuts del vencedor, Guillem Sánchez va ser el 101è de la general i 43è sub-23, a 14’39” de Moreno, i Oriol Cardiel va creuar la línia d’arribada a la 102a posició (i 44è sub-23) a 15’04” del guanyador de la cursa.

La següent cita al calendari de l’equip ciclista està programada per a dissabte vinent, quan es disputi la vuitena edició de la Clàssica Isaac Gálvez a la localitat catalana de Vilanova i la Geltrú. Posteriorment, l’esquadra afrontarà dues de les proves més importants de la temporada, la Volta a Lleida i la Volta a Castelló, totes dues a principi de juny.