El Sant Julià, líder a falta d'una jornada

Els lauredians van vèncer l’Engordany i el Vallbanc va caure amb l’Inter

El Sant Julià, líder a falta d'una jornadaFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Unió Esportiva Sant Julià és el nou líder de la Lliga Multisegur Assegurances després d’imposar-se ahir a la UE Engordany per un clar 3 a 0. Els lauredians van encarrilar la victòria entre el tram final de la primera meitat i l’inici de la segona. Joel Méndez va obrir la llauna al minut 43 i Enric Pi va fer el segon quan encara no s’havien jugat deu minuts de la represa. El tercer i definitiu el va firmar Juan Manuel Hernández a les acaballes del duel.

Aquest resultat combinat amb la derrota del Vallbanc Santa Coloma, per 2 gols a 1 amb l’Inter Escaldes gràcies als gols de Mateo Rodríguez i Carlos Manuel Gomes, va deixar la UE Sant Julià com a nou líder de la Lliga Multisegur, quan només queda una jornada per acabar la competició. De fet, serà totalment decisiva, ja que tant els colomencs com els lauredians i els interistes poden ser campions o, si més no, entrar en places europees. L’Inter és, ara mateix, tercer amb 50 punts, els de Marc Rodríguez en tenen 51 i el Sant Julià, 53.

El cap de setmana vinent s’enfronten Vallbanc Santa Coloma i Unió Esportiva Sant Julià, mentre que els escaldencs es veuen les cares amb la UE Engordany, que és l’únic dels quatre equips del play-off pel títol de campió, que ja no té opcions d’acabar entre els dos primers classificats. El primer juga Lliga de Campions i el segon, Europa League.

tracking