NO, GRÀCIES
Rugbi

Andorra cau contra Bulgària víctima de les errades defensives

Els isards han facturat la derrota a la represa amb un 35-5 feridor de parcial
La selecció va caure al National Sports Academy Vasil Levsk de Sofia contra Bulgària (41-20) en el partit corresponent a la tercera jornada del Campionat d'Europa a la Conferència 2 Sud.
L’enfrontament va estar marcat per les errades en defensa dels isards. Aquest aspecte els va acabar penalitzant massa, ja que els tricolors van aconseguir el mateix nombre d’assajos, quatre, que els búlgars. A la primera part, Bulgària va sortir forta i signaven el primer assaig als cinc minuts. Un xut a pals poc després ampliava la diferència de la selecció dirigida per Romain Balmisse. Després d’una touche al minut 13,