Ibon Navarro

“És un triomf molt important”

“És un triomf molt important”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del MoraBanc Andorra, Ibon Navarro, va explicar després del partit que “és un triomf molt important per a nosaltres per mantenir-nos a la lluita fins a final de temporada”. Amb la victòria d’ahir a Manresa, els tricolors mantenen les esperances de ser a play-off però tal com va reconèixer el basc, “diumenge hem de ficar més perquè si no, serà molt complicat, però avui [per ahir] hem jugat com volíem quan no fiquem”. Ibon Navarro va apuntar a l’encert com a clau per poder seguir aspirant a ser entre els vuit primers i va destacar que “l’equip s’ha encomanat de l’energia de Moussa Diagne. Altres partits ell ha estat al mateix nivell i no ha estat capaç d’encomanar-ho al seu companys”.

Segons Ibon Nvarro, el rebot i la minimització de les pèrdues de pilota van ser fonamentals perquè el MoraBanc acabés sumant el triomf a Manresa. “Hem mostrat el caràcter que havíem mostrat en altres partits a Europa aquesta temporada, en aquesta pista és molt difícil guanyar”.

Pel que fa al seu pas pel Nou Congost com a entrenador, va admetre sentir “una mica d’enveja perquè crec que el club ha fet un pas endavant i per fi, amb l’afició ha trobat el factor Congost”.

EL RIVAL

"Andorra té una plantilla per ser a play-off" Joan Peñarroya. L'entrenador del Baxi Manresa va ser meridianament clar. “Mires l’equip i Andorra té una plantilla per ser a play-off, però també ho és que estan darrere nostre i que depenem molt més de nosaltres mateixos que no pas ells”. En clau del partit, l’extècnic tricolor va destacar que “segurament avui, Moussa Diagne ha ensenyat a molts dels nostres joves com s’han de jugar aquests partits”. Pel que fa al potencial andorrà, va subratllar que “són un equip súper anotador i els hem deixat en 77 punts, felicito l’equip”.

tracking