ACB Lliga Endesa

Una final contra un rival directe i el cara a cara de vells coneguts

El MoraBanc visita el Manresa de Peñarroya en un duel en què només val guanyar

Una final contra un rival directe i el cara a cara de vells coneguts

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra juga, aquest vespre, a les 19.15 hores, la primera de les quatre finals que li queden per seguir aspirant a ser equip de play-off. Ho fa a la pista del Baxi Manresa, rival directe en la lluita per una plaça entre els vuit primers que, a hores d’ara, té dues victòries més que els d’Ibon Navarro a la classificació. A més, els catalans tenen el basket average a favor, ja que van guanyar de cinc punts –77 a 82– en el partit de la primera volta al Poliesportiu.

A la banqueta visitant els espera un Joan Peñarroya que coneix bé el bàsquet andorrà i que ja va demostrar que, si es vol superar el seu equip, caldrà fer les coses molt bé. Minimitzar les errades no forçades, les pèrdues de pilota i el control del rebot seran aspectes clau per obtenir un resultat positiu al Nou Congost. El Manresa és una de les sorpreses d’aquesta temporada i, després de quedar-se a les portes de jugar la Copa del Rei, buscarà fer un pas gairebé definitiu per ser a la fase final de l’ACB. “Queden només quatre partits i tots són molt importants. No tenim pressió però sí molta il·lusió. Sabem que una victòria ens donaria opcions de lluitar fins a l’últim dia”, va reconèixer Ibon Navarro. El tècnic basc va afegir que “hem d’estar centrats en el que hem de fer i com ho hem de fer. Sabem com hem d’atacar i defensar a Manresa si volem ser competitius. A la seva pista no és fàcil”.

La diferència entre tots dos equips a la classificació és el partit d’anada, per tant, tal com explica l’entrenador del Principat, “espero un partit igualat, som dos equips que ens coneixem bé”. Igual que Peñarroya, Ibon Navar­ro s’enfronta avui a un equip al qual ha dirigit. En el seu cas van ser els cursos 2015-2016 i 2016-2017. El de Vitòria torna al Congost per primer cop i ho fa buscant un triomf que mantingui vives les aspiracions.

tracking