L'objectiu dels 'isards' és aconseguir la permanència

La selecció juga demà contra Bulgària a l’NSA Stadium de Sofia

L'objectiu dels 'isards' és aconseguir la permanènciaI. M.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La selecció de rugbi torna a la competició a Sofia. Els isards juguen demà –16.30 hores– contra Bulgària a l’NSA Stadium. L’objectiu dels tricolors, quarts a la classificació, és aconseguir la permanència a la Conferència 2 Sud del Campionat d’Europa. “Juguem per la permanència, volem acabar segons. Dubto que puguem passar per sobre d’Eslovènia [líder]”, va destacar Peter Lucas. Els búlgars ocupen ara la segona plaça, i tal com comenta Lucas, un dels seleccionadors, “esperem que plantegin un partit molt físic en què busquin dominar les fases estàtiques del partit”.

Les novetats a la convocatòria andorrana són Leon Laguerre i Marc Pastor, que debuten amb la samarreta del combinat nacional. “Ens hem hagut de trencar les banyes per fer la selecció, per sort hem tingut una llista extensa de jugadors i les lesions ens han respectat. Això només pot ser positiu”, va subratllar Josep Magallón, que completa el tàndem de seleccionadors.

Pel que fa a les baixes, Galaktion Gagnidze no podrà ser amb l’equip per molèsties al tendó d’Aquil·les, així com Julien Langeard i Sebastien Caussé. El primer per lesió i el segon per compromisos amb el club.

La cita de demà és la primera de les dues que tenen els isards d’aquí al dia 18, quan s’enfrontaran a la selecció de Sèrbia a l’Estadi Nacional.

tracking