Aigües braves

El setè Caiac Extrem espera tenir prop de 30 participants

El setè Caiac Extrem espera tenir prop de 30 participants

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La setena edició del Caiac Extrem vall d’Ordino es disputa aquest cap de setmana. La competició compta, ara per ara, amb 18 inscrits i espera tenir-ne una trentena, segons el director del Club Andorrà Canoe-Caiac, Francesc Sánchez. “L’any passat hi va haver molt nivell tècnic i aquest any esperem tenir el mateix i augmentar els participants”, va subratllar.

La competició començarà dissabte amb la prova de boarder cross, en la qual competiran tres esportistes per mànega. L’escenari serà el riu Valira del Nord, a la Cortinada. Cada grup de tres farà dues baixades. Aquesta primera jornada obrirà foc a les 13 hores amb les inscripcions i el lliurament de dorsals, i a les 15 hores es farà la cursa.

Diumenge tindrà lloc el descens. Els competidors baixaran un quilòmetre i hauran de passar per sis tocs. Són els punts de control a través del qual demostraran que segueixen dominant el caiac. Aquesta prova puntua per al Campionat nord-centre peninsular d’aigües braves. La competició consta de vuit etapes i la del Principat és la quarta. El descens començarà a les 11 hores. “La zona és espectacular, amb molt accés a peu de riu, i es veu un espectacle molt bo,” va reblar Francesc Sánchez.

tracking