El Liverpool no compta amb Salah ni Firmino per rebre el Barça

El Liverpool no compta amb Salah ni Firmino per rebre el BarçaMIGUEL RUIZ / FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Barça visita avui, 21 hores, el Liverpool en el partit de tornada de les semifinals de la Lliga de Campions. El conjunt anglès arriba a la cita sabent que no podrà comptar amb Roberto Firmino, Naby Keita ni Mohammed Salah. L’estrella dels reds va patir una commoció en el duel de la Premier League davant el Newcastle del cap de setmana i Jurgen Klopp el va descartar completament per al partit d’aquesta nit. “No jugarà contra el Barça, és una commoció i no li podem permetre jugar”, va assegurar l’entrenador alemany en la roda de premsa prèvia al matx. Una altra mala notícia per als interessos de l’equip anglès és que Virgil van Dijk, central titular i líder de la línia defensiva dels d’Anfield, no va poder completar l’entrenament d’ahir. Tot i que en principi podrà disputar el duel, podria no fer-ho al cent per cent.

La situació del Liverpool i el resultat del partit d’anada –3 a 0– deixen el Barça en una posició immillorable per ser a la final del Wanda Metropolitano. Tot i l’escenari, Ernesto Valverde no vol confiances i apunta que “el resultat no ens influeix. Demà [per avui] hem de jugar com si no haguéssim jugat l’anada. Qualsevol pensament que ens vingui al cap sobre l’anada seria un error. Serà difícil perquè el camp empeny”.

Pel que fa a l’estat físic dels seus jugadors, el tècnic barcelonista va assegurar que “físicament estan bé perquè en aquests partits ho has de donar tot, per això van descansar alguns a Vigo [en el partit de dissabte davant el Celta]”. Valverde no podrà comptar amb Dembélé, que es va lesionar dissabte a Galícia.

tracking