Victòria de l'FC Andorra que l'apropa a l'ascens (3-1)

Ernest Forgas, amb un doblet, i Ludo segellen una victòria clau per apropar-se al Viladecans, que va ensopegar a casa

Una jornada que no havia començat gaire bé es va transformar en rodona. L’FC Andorra va treure petroli d’un diumenge on el líder, el Viladecans, no va passar de l’empat sense gols al seu Municipal davant l’Igualada i el Manresa tampoc va ser capaç de guanyar. La victòria tricolor davant el Cambrils a Prada de Moles (3-1) col·loca l’equip segon a només un punt del liderat.

Els somriures es van congelar massa d’hora, quan Àlex Sánchez es va fer en pròpia porta el gol que avançava els tarragonins. Els andorrans no van acusar el cop i van trepitjar àrea en diverses ocasions. En una d’aquestes accions, Joan Cervós assistia Ludo, que aconseguia batre Sergi Fuertes d’un xut creuat per empatar el partit. Forgas, un altre cop protagonista, va veure negades les seves intencions en la primera part i a Rubén Bover li treien el gol de sota pals. Martí Riverola, a falta de 8 minuts per al descans, s’havia retirar lesionat. A la represa, l’FC Andorra va insistir i Forgas va acabar resolent el partit amb dos gols. En el primer, el davanter creuava de cap un servei de Bover i en el 3-1 definitiu, recollia un rebuig del porter i resolia amb gran xut des del punt de penal. Amb aquestes dues noves dianes, Forgas acumula 13 gols en 16 partits. La seva aportació ha d’esdevenir clau per assolir l’objectiu.