“Gran partit en defensa”FERNANDO GALINDO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Bàsquet Club MoraBanc Andorra, Ibon Navar­ro, va aparèixer amb un somriure per la sala de premsa. A l’hora de fer la reflexió habitual postpartit no podia amagar la satisfacció per la victòria. “Hem fet un gran partit en defensa i hem deixat Obradoiro amb un balanç de 9 de 26 en triples.” El tècnic vitorià va afegir que l’equip havia tingut “problemes en el rebot defensiu però hem sabut controlar-lo i tot plegat ha estat un dels motius importants de la victòria”.

L’equip s’ha tret un pes de sobre amb aquesta victòria, després de quatre derrotes consecutives, i Navarro va explicar que “hem tingut constància i hem controlat bé el balanç defensiu perquè hem atacat millor i hem sabut escollir bé el tir”. Pel que fa a les opcions d’entrar al play-off, l’entrenador de l’equip andorrà no va variar el seu discurs dels darrers dies. “Ha estat una victòria important i ja sabíem que tard o d’hora la bona feina que està fent l’equip es traslladaria a la pista. Esperem que no sigui massa tard i que encara ens arribi per lluitar per ser al play-off”. Tot i això, Navarro va incidir que “primer toca el Manresa, però és evident que tenir encara opcions et dona energia per seguir”.

“EL MORABANC HA ESTAT UN JUST VENCEDOR”

MONCHO FERNÁNDEZ, L’ENTRENADOR DEL MONBUS OBRADOIRO

Moncho Fernández, no va posar cap excusa a la der­rota. “Hem tingut un mal inici i ja no ens hem pogut recuperar.” El tècnic gallec va explicar que “a partir del tercer quart, per mèrit de la defensa local i pel nostre desencert, ja no hem pogut estar dins del partit. Fernández va lamentar especialment que “si ets el millor equip de l’ACB en tirs lliures no és normal fallar-ne vuit”. L’entrenador de l’Obra va cloure dient que “quan tens una dinàmica com la nostra tot fa més mal i afecta més”.

tracking